JLC Horeca

Enschede – The Lunchbox, Gelegen naast het FC Twente stadion de Grolsch Veste en aan het NS station Kennispark (Drienerlo).

Enschede – The Lunchbox, Gelegen naast het FC Twente stadion de Grolsch Veste en aan het NS station Kennispark (Drienerlo).

Welke Tukker kent deze zaak niet!
Gelegen naast het FC Twente stadion de Grolsch Veste en aan het NS station Kennispark (Drienerlo).

The Lunchbox

De zaak is gesitueerd voor het N.S. Station Enschede Kennispark (Drienerlo) aan de toegangsweg naar voetbalstadion de Grolsch Veste en Universiteit Twente. De uitstraling en vormgeving van het pand is uniek, dit gezamenlijk met de drukke locatie maakt dat “The Lunchbox” voor meerdere horeca concepten geschikt dan de huidige functie. De visie van Enschede omtrent deze locatie voorziet in uitbreiding van de woon- studeer en werkvoorzieningen in de directe omgeving van de zaak.

LOCATIE

Gelegen op een toplocatie voor het N.S. Station Enschede Kennispark, voor Stadion de Grolsch Veste en nabij het Go Planet Parc Enschede, nabij de Universiteit Twente en het Business en Science Park van Enschede. De gehele dag (het hele jaar) door komt er zeer veel traffic (voetgangers) langs de zaak en als F.C. Twente speelt duizenden!

POTENTIEEL

Gezien het soort zaak, de locatie, de prachtige inrichting met  een goed geoutilleerde keuken en de vele traffic biedt het object bijzonder veel potentie voor een fast (casual) food, broodjes, burger, aziatisch concept met afhaal en bezorg functie.

Beschrijving object:

Bedrijfstype: Lunchroom
Regio: Overijssel
Ligging: Bij treinstation NS
Vestigingsplaats: Enschede
Omzet: Op aanvraag

Maandelijkse huur: € 2670,85 incl. btw/ € 2207,31 exclusief btw

DE LUNCHBOX GEBRUIKT GEEN GAS!! ALLE APPARATUUR WERKT OP ELEKTRA! DAARBIJ BETREFT DE HUURPRIJS INCLUSIEF ENERGIEKOSTEN!

Vraagprijs: op aanvraag

Overige info

Ter overname aangeboden op een perfecte locatie voor het N.S. Station Enschede Kennispark, aan de ingang van voetbalstadion de Grolsch Veste en nabij de Universiteit Twente deze zeer unieke en prachtige lunchroom “The Lunchbox”.

De toekomstvisie van de gemeente Enschede voorziet op niet al te lange termijnen in een nog aanzienlijke uitbreiding van de woon- en werkvoorzieningen in de directe omgeving.

De lunchroom van circa 100 m2 is gesitueerd in een drukke omgeving met veel traffic ten opzichte van het station, de Grolsch Veste en de Universiteit Twente.

The Lunchbox heeft 20 zitplaatsen, beschikt over een open keuken voorzien van alle benodigde apparatuur die nieuw is aangeschaft in 2019/2020, een terras met 20/40 zitplaatsen, en een keurige toiletgroep.

De openingstijden zijn momenteel van maandag tot en met vrijdag 09.00 tot 15.00 uur en voor – na en tijdens voetbal of andere activiteiten in de Grolsch Veste, uiteraard kan een nieuwe ondernemer ook in de weekenden en ‘s-avonds zijn zaak openstellen voor zijn gasten.

Ook bezorgingen aan de omliggende bedrijven, kantoren, omwonenden en de Universiteit Twente (13.000 studenten) behoort tot de mogelijkheden.

Het betreft een “turnkey” bedrijf dat makkelijk is  aan te passen naar een ander concept, een unieke kans voor een enthousiaste horecaondernemer of ondernemerskoppel!

Contactpersoon:

Jan Ligtenberg 06-53383248

Beschrijving object:

Bedrijfstype: Lunchroom
Regio: Overijssel
Ligging: Bij treinstation NS
Vestigingsplaats: Enschede
Omzet: Op aanvraag

Maandelijkse huur: € 2670,85 incl. btw/ € 2207,31 exclusief btw, inclusief energiekosten

Vraagprijs: op aanvraag