JLC Horeca

Hardenberg – Tante Mien, te vinden in het bruisende Hardenberg, bij Tante Mien is elkaar ontmoeten het uitgangspunt.

Hardenberg – Tante Mien, te vinden in het bruisende Hardenberg, bij Tante Mien is elkaar ontmoeten het uitgangspunt.

Tante Mien Hardenberg

Hoewel het restaurant recent is geopend blijkt de combinatie van meerdere horecazaken op dit moment een uitdaging voor de eigenaren. Om deze reden bieden wij namens opdrachtgever deze prachtige horecazaak ter overname aan.

Tante Mien is te vinden in het bruisende Hardenberg. Bij Tante Mien is elkaar ontmoeten het uitgangspunt en dat is zeer zeker gelukt. Door de onlangs volledig gerestylde horecazaak zijn knusse zitgelegenheden gecreëerd en nodigt het uit voor een breed publiek. Ook aan de kleine gasten is gedacht. Er is een serieuze speelhoek van formaat aanwezig, is er voldoende ruimte voor een kinderwagen en is er voor kinderen een toilet op hoogte geplaatst.

Vanwege het concept zijn er momenteel 60 zitplaatsen gesitueerd. Uitbreiding naar 80 zitplaatsen is eventueel mogelijk.

De horecazaak heeft een eigentijdse uitstraling en verfrissend concept. Sfeer en beleving vind je terug in de knusse zitgelegenheden en open keuken.

Over bijna de volledige breedte van het pand zijn schuifdeuren aanwezig. Hierdoor dient het terras als verlengstuk van je restaurant. Voor en tegenover de zaak is een terras aanwezig. Goed voor zo’n 30 zitplaatsen.

Het pand en de locatie zijn uitermate geschikt voor het exploiteren van diverse concepten. De keuken is ruim en telt 12 gaspitten. Wie wil, kan boven het bedrijf wonen.

De tot in de puntjes verzorgde zaak is een prachtige ondernemerskans om te profiteren van de groeiende belangstelling voor Vechtdal-stad Hardenberg.

Dat alles in een levendige winkelstraat in de groeistad Hardenberg, met in de directe omgeving veel campings, recreatie en natuur.

Hier liggen zeker kansen!

Vraagprijs Onderneming: € 99.950,-

Huurprijs € 24.000,=

De onderneming bestaat uit; bedrijfsinrichting en inventaris, handelsnaam, website en goodwill.

De huurprijs van het pand is per jaar en exclusief btw. De huurovereenkomst wordt middels een indeplaatsstelling overgenomen. De huurovereenkomst is ingegaan op 10 maart 2023. De huurprijs betreft een ingroeihuur en wordt in de eerste 5 jaar jaarlijks verhoogd met € 1.500,=. Dit resulteert in een huurprijs van € 30.000,= in het 5e jaar van de overeenkomst.

Het behoort tevens tot de mogelijkheden om het pand aan te kopen voor de vaste prijs van € 445.000,= k.k.

In overleg te aanvaarden.
Voor meer info: Sander Schutte, 06-23901847 of s.schutte@jlchoreca.nl JLC Horeca.