JLC Horeca

Swifterband – Horecabedrijfsruimte Zuidsingel 34, Vanwege verhuizing naar een andere locatie bieden wij deze horecagelegenheid ter overname aan.

Swifterband – Horecabedrijfsruimte Zuidsingel 34, Vanwege verhuizing naar een andere locatie bieden wij deze horecagelegenheid ter overname aan.

Locatie & omschrijving:

Vanwege verhuizing naar een andere locatie bieden wij deze horecagelegenheid ter overname aan.

Pizzeria Picasso heeft hier sinds 2005 een geweldige locatie aan gehad, maar vanwege uitbreiding van de huidige activiteiten hebben ze doen besluiten te verhuizen.

Neemt niet weg dat hier voor een andere ondernemer nog steeds mooie kansen liggen. Dit is een geweldige locatie voor diverse concepten. Hierbij valt te denken aan een eetcafé of een locatie voor bezorging aan huis. Uiteraard zijn er mogelijkheden om concepten te combineren.
De horecazaak is op de hoek gesitueerd, voorzien van grote raampartijen. Aan de voorzijde van het pand heeft het beschikking over een ruim terras. Een gedeelte van het terras is overdekt.

Via een kleine entree kom je het restaurant binnen. Hier is zitgelegenheid voor zo’n 46 gasten. Dit is een combinatie van hoog/laag en zorgt voor een ongedwongen sfeer. Bij binnenkomst is aan de linkerzijde van het restaurant een vaste baropstelling opgesteld, voorzien van de nodige apparatuur en geluidsinstallatie. Vanuit de bar is een doorgang naar de keuken. De compacte keuken is nog naar eigen wens in te vullen. De nodige installaties zijn aanwezig.

Swifterbant is een dorp gelegen in de provincie Flevoland in Nederland. Het maakt deel uit van de gemeente Dronten en heeft ongeveer 6.000 inwoners.

Het dorp heeft een relatief modern en ruim opgezet centrum, met onder andere winkels, een supermarkt, en verschillende voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten. Er zijn ook diverse parken en groene gebieden in en rondom het dorp.

Wat betreft recreatiemogelijkheden, ligt Swifterbant vlak bij het Veluwemeer, waar je kunt genieten van watersportactiviteiten zoals zeilen, zwemmen, en vissen. Het dorp is ook omgeven door landbouwgrond en heeft veel fiets- en wandelroutes in de omgeving.

Kortom, Swifterbant is een relatief jong en gemoedelijk dorp met verschillende voorzieningen en recreatiemogelijkheden in de omgeving.

De horecagelegenheid bevind zich in een complex met op de begane grond winkels/horeca en daarboven appartementen. De horecazaak zelf bevind zich op de hoek van het pand en parkeren kan je voor de deur. Daarmee is het pand een absolute zichtlocatie en goede locatie voor afhaal en/of bezorging aan huis.

installaties zijn aanwezig.

Metrage:

verkoopruimte 93,5 m2

Keuken 9,5 mn2

Overige 5.0 m2

Totaal: 108 m2

Woning:
Geen woning aanwezig

Eigenschappen:

Hoekpand
Lage huur
Lage overnamesom

Parkeren voor de deur

Op zoek/gezocht naar:

Een overnemende partij die de exploitatie (goodwill & inventaris) en huurrechten overneemt.

Verduidelijking overname (pacht/huur/koop):

De exploitatie wordt te koop aangeboden, het pand wordt gehuurd.

Verplichtingen:

Het bedrijf heeft geen afname verplichting bij een brouwerij. Verder zijn er geen leveranciers- en afnameverplichtingen.

Personeel:

Geen personeel

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:

€21.500,-

De huurprijs bedraagt:

€ 12.600,- geen BTW
Direct te aanvaarden.
Voor meer info: Sander Schutte, 06-23901847 of s.schutte@jlchoreca.nl JLC Horeca.