JLC Horeca

Twello – Horecapand te huur

Twello – Horecapand te huur

Horecapand in Twello. 

Het pand is geschikt voor diverse horeca concepten. Het eetcafé boven beschikt over een mooie bar, open haard, ruime keuken en tevens bevindt zich hier de toegang tot het ruime terras. Apart van het eetcafe is een foodcorner (met eigen ingang) geschikt voor snackbar/cafetaria/döner concept met afhaal en/of bezorg functie.

Het is aan de voorkant wellicht niet goed te zien, maar onder de zaak beschikt het over een prachtige ruime zaal met een bar, garderobe, toiletgroep en aparte ingang. Dit gedeelte kan tevens verhuurd worden voor feesten & partijen maar zou ook als pool/biljart/darts ruimte gebruikt kunnen worden.

Overige informatie bedrijf

Het pand is gelegen op een goede locatie met parkeerplaatsen voor de deur aan de Schoolstraat 6 in het centrum van Twello. In de directe nabijheid zijn zowel winkels als horecabedrijven gevestigd. De Schoolstraat is strategisch goed gelegen ten opzichte van gasten die komen eten en voor de deur willen parkeren als voor het afhalen en bezorgen van de foodcorner.

Op zoek naar/gezocht naar

Een kandidaat huurder

Verduidelijking overname (pacht/huur/koop)

De inventaris dient gekocht te worden en het vastgoed wordt gehuurd.

Personeel

Er is geen personele overname

Disclaimer & contactinformatie

Alle door JLC Horeca en/of door eigenaar verstrekte schriftelijke informatie is strikt vertrouwelijk en dient op eerste verzoek te worden geretourneerd. Er heeft door JLC Horeca geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens. Aan de in deze aanbieding vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. Niets uit deze aanbieding mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van JLC Horeca. De informatie wordt vertrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door de verkoper. Wij willen u vriendelijk verzoeken geen contact op te nemen met de eigenaar/ondernemers, het personeel, de accountant, leveranciers, brouwerijen en/of derden die in relatie staan tot de eigenaar/ondernemers. U kunt direct contact opnemen met JLC Horeca om een bezichtiging in te plannen of nadere informatie aan te vragen. Alle mondelinge en schriftelijke communicatie dient uitsluitend te verlopen via:

Dhr. J. Ligtenberg

Telefoon: 06-53383248

E-mail: info@jlchoreca.nl

 

 

·       Actie/status: te huur

·       Huurprijs per jaar: € 36.000,-

·       Vraagprijs bedrijfsovername: € 30.000,-

·       Vraagprijs onroerend goed: € n.v.t.

·       Omzetindicatie: niet aanwezig, zaak is dicht momenteel

·       Type horeca: Eetcafé / Snackbar / Döner / Zaal / Terras

·       Welstandsklasse: B

·       Ligging: Centrumlocatie

·       Bouwjaar: 0

·       Conditie binnen: goed

·       Conditie buiten: goed

·       Aantal ruimtes: 6

·       Aantal verdiepingen: 2

·       Horecaoppervlakte: 350 m2

·       Aantal zitplaatsen: boven 60 kelder 120

·       Terrasoppervlakte:80m2

·       Aantal zitplaatsen terras: 50

·       Aantal parkeerplaatsen: ruim voor de deur

·       Aantal toiletten: 2 groepen

·       Personele verplichtingen: nee

·       Bijzonderheden: Ruime zaak geschikt voor diverse concepten