JLC Horeca

Veenendaal – Brew, Brouwersgracht 69, 3901 TK

Veenendaal – Brew, Brouwersgracht 69, 3901 TK

Brouwersgracht 69, 3901 TK, Veenendaal

Welkom in de huiskamer van BREW!

Het is een warm welkom in het kleurrijke vintage koffie én theehuis in centrum Veenendaal.
De heerlijke luie banken, brede fauteuils, warme haardjes, sfeerverlichting en koffiegeuren nodigen direct uit om er een hele middag te vertoeven.
Met een zonovergoten terras aan de Veense gracht biedt deze prachtige locatie een uniek decor voor iedere denkbare dagbesteding, kortom geniet van een verse Italiaanse kop koffie of thee, een heerlijke lunch voor grote of kleine trek, een lekkere snack of een gevarieerd High Tea arrangement.

Op zoek naar een cadeautje of lekkernijen voor thuis?
Loop een deur verder en je komt terecht in een zoet winkeltje waar je wordt verleid door een uniek en ruim assortiment handgemaakte chocolade en Limburgse vlaaien en gebak.
De industriële kasten zijn ruim gevuld met prachtige cadeausets, losse theeën, koffiebonen en accessoires.

Kortom; een uitstapje naar BREW is een waar feestje voor elke gelegenheid!

BREW is gevestigd aan de Brouwersgracht 69, het pand is gebouwd in 2018 en daarmee onderdeel van een zeer vernieuwende en moderne winkelstraat in het centrum van Veenendaal. BREW is gelegen aan een gracht welke over de volledige winkelstraat loopt.
Op steenworp afstand bevinden zich o.a. Albert Heijn, Hoogvliet, Action, Basic-Fit, het gemeentehuis, de lokale slager, Roelofsen bloemist, een schoonheidssalon, Ami-kapper, Sundays zonnestudio, Bagels&Beans etc.

Veenendaal is centraal gelegen in Nederland met de A12 nabij en te midden van Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Hierdoor is Veenendaal uitstekend te bereiken voor bezoekers vanuit het hele land. De onroerende zaak wordt gehuurd en is thans in gebruik als lunchroom/dagzaak. Momenteel is het bedrijf op zondag en maandag gesloten de rest van de week is BREW geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Bedrijfsomschrijving

BREW is een moderne horeca dag gelegenheid dat een ruim en uniek assortiment koffies, diverse theesoorten en chocolade aanbiedt alsmede een uitgebreide en toegankelijke lunchkaart. De lunchroom oogt als een bijtijdse huiskamer met ruime zitgelegenheid in diverse loungesets en eettafels. Achter de industriële doorkijkkasten bevindt zich het winkeltje waar wij koffiebonen, losse theesoorten, accessoires, handgemaakte bonbons en Limburgia vlaaien & gebak (wij zijn het verkooppunt van deze regio) voor thuis verkopen. Hierdoor is een uitstapje naar BREW een ware dagbesteding waar de klant in alle gemakken wordt voorzien. De doelgroep bestaat voornamelijk uit winkelend publiek.

Indeling

BREW beschikt over een op het Zuiden gelegen terras dat over de gracht loopt en volle zonuren pakt tussen in ieder geval 10.00 – 18.00 uur.
BREW heeft een oppervlakte van 120m2 en beschikt over een zitcapaciteit o.b.v. ruime zitplaatsen van +/- 36 personen.

Er is ruime parkeergelegenheid in de straat (tegenover het pand, aan de overzijde van de gracht) en meerdere ondergrondse Q-park parkeergarages, waarvan één op minder dan 1 minuut lopen.

Terras

Het terras heeft een oppervlakte van +/- 35m2 en beschikt over een zitcapaciteit o.b.v. ruime zitplaatsen (loungesets) van +/- 34 personen.
Over de frontbreedte van het pand á 12 meter mag er tot 1 meter diep gebruikt gemaakt worden voor extra terrasgelegenheid, promotieborden of planten.

Locatie en ligging

Gelegen op de rand van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei ligt Veenendaal met zijn dorpse karakter en een groots winkelhart. BREW is gelegen aan de Brouwersgracht, in het centrum van de stad.

Bereikbaarheid

BREW is gemakkelijk te bereiken per auto, er is ruime parkeergelegenheid in de buurt. Veenendaal is te bereiken middels twee op- en afritten op de A12 en hierdoor zeer goed te bereiken voor bezoekers uit het hele land. Het station Veenendaal Centrum bevindt zich op circa 750 meter van het pand.

Oppervlakte

BREW heeft een oppervlakte van 120m2 en beschikt over een zitcapaciteit o.b.v. ruime zitplaatsen van +/- 36 personen, dit kan bij een andere indeling makkelijk uitgebreid worden.

Het terras heeft een oppervlakte van +/- 35m2 en beschikt over een zitcapaciteit o.b.v. ruime zitplaatsen (loungesets) van +/- 34 personen.

Disclaimer & contactinformatie

Alle door JLC Horeca en/of door eigenaar verstrekte schriftelijke informatie is strikt vertrouwelijk en dient op eerste verzoek te worden geretourneerd. Er heeft door JLC Horeca geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens. Aan de in deze aanbieding vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. Niets uit deze aanbieding mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van JLC Horeca. De informatie wordt vertrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door de verkoper. Wij willen u vriendelijk verzoeken geen contact op te nemen met de eigenaar/ondernemers, het personeel, de accountant, leveranciers, brouwerijen en/of derden die in relatie staan tot de eigenaar/ondernemers. U kunt direct contact opnemen met JLC Horeca om een bezichtiging in te plannen of nadere informatie aan te vragen. Alle mondelinge en schriftelijke communicatie dient uitsluitend te verlopen via:

Mocht u interesse hebben en de zaak willen bezichtigen of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met dhr. Jan Ligtenberg 06-53383248.

Details

Details
 • Actie/status: Te Koop
 • Huurprijs per jaar:  op aanvraag
 • Vraagprijs bedrijfsovername : Op aanvraag
 • Vraagprijs onroerend goed: NvT
 • Omzetindicatie : 200.000
 • Type horeca: Dagzaak/Lunchroom
 • Welstandsklasse: A1
 • Ligging: Centrum
 • Bouwjaar: 2018
 • Conditie binnen: goed
 • Conditie buiten: goed
 • Aantal ruimtes: 4
 • Aantal verdiepingen: 1
 • Horecaoppervlakte : 125 m2
 • Aantal zitplaatsen: 40 (makkelijk uit te breiden bij andere opstelling)
 • Terrasoppervlakte : 40m2
 • Aantal zitplaatsen terras: 35
 • Aantal parkeerplaatsen: Ruim voldoende
 • Aantal toiletten: 2
 • Personele verplichtingen: oproepkrachten in overleg
 • Bijzonderheden: Dagzaak