JLC Horeca B.V.Apeldoorn – Eetcafé en Snackbar Kokkie Ordenplein TOPLOCATIE! VERKOCHT!

Apeldoorn – Eetcafé en Snackbar Kokkie Ordenplein TOPLOCATIE! VERKOCHT!

Eetcafé en Snackbar Kokkie

De bedrijfsexploitatie van Kokkie Ordenplein wordt ter overname aangeboden. Gelegen op een prachtige locatie aan het winkelcentrum Ordenplein in Apeldoorn,  gelegen aan de drukke doorgaande weg naar Apenheul en kinderpretpark Julianatoren. Het winkelcentrum heeft een gevarieerd winkelaanbod waaronder Kruidvat, Primera, Ter Stal, Deka supermarkt, bakker, visspeciaalzaak, new york pizza, een bloemenzaak en een kapper. Naast het winkelcentrum is een medisch centrum gesitueerd. Er zijn ruim 200 gratis parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de zaak resulteert dit in veel traffic van zowel forensen, dagjesmensen, winkelend publiek als bewoners uit de wijk.

OMGEVING/ BEREIKBAARHEID
Gunstige ligging ten opzichte van de A1 en de rondweg. Het winkelplein heeft een ruim verzorgingsgebied. Apeldoorn heeft ongeveer 159.000 inwoners, het directe verzorgingsgebied, Apeldoorn West (Berg en Bos, Sprengen en Orden) heeft ongeveer 22.000 inwoners.

BESTEMMING
Bij de gemeente Apeldoorn valt het onderhavige onroerend goed in het vigerende bestemmingsplan Brink en Orden.
De bestemming van het perceel is: Gemengd-3, horeca, detailhandel, wonen.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, bestaande energie tot in de meterkast en aansluitpunt ten behoeve van een natte groep (toilet en pantry).

PARKEERPLAATSEN
Rondom de zaak en het winkelcentrum is vrij parkeren

LOCATIE

Eetcafé & Snackbar Kokkie is een gevestigde naam in Apeldoorn en omstreken.De zaak is één van de zes filialen van het franchiseconcept “Kokkie” waarvan degrondlegging in Apeldoorn ligt. Voor een koper van de zaak is er de vrije keuze omzich aan te sluiten bij Kokkie of de zaak op eigen naam te exploiteren.De naam “Kokkie” is een beschermde naam en behoort niet tot de overnamevan de zaak en mag in die hoedanigheid niet gebruikt worden, tenzij er voorwordt gekozen om franchise nemer van de organisatie te worden.De horecazaak is gelegen tussen de diverse winkelzaken en is vanuitdiverse invalswegen goed bereikbaar. Daarnaast is er voor en achter de zaak,en in de directe omgeving, ruim gratis parkeergelegenheid. Het eetcafé metsnackbar en het grote terras beschikt over een zeer complete moderne inrichtingen professioneel en goed onderhouden apparatuur, van koffie hoek tot ijscounteralles in uitmuntende staat van onderhoud. De zaak heeft zeer veel potentie en met name liggen er nog ruime kansen in het bezorgen.

Informatie/brochure aanvragen:

Jan Ligtenberg 06-53383248 of info@jlchoreca.nl

 • Horeca, eetcafé & cafetaria
 • Afhaal/bezorgen, circa 80 zitplaatsen
 • Terras, circa 80 zitplaatsen
 • Vraagprijs exploitatie:
 • Huurprijs: €
 • Omzet: ca € 600.000,-
 • BVO 200 m2 (ca.)
 • recent zijn er 50 zonnepanelen op het dak geplaatst

Het gehuurde bestaat uit een (horeca-) bedrijfsobject gevestigd aan het Ordenplein 40 te Apeldoorn met op de begane grond verkoop-, keuken- en opslagruimte en in de kelder ruime opslag, koel en kantoorruimte.

 • Actuele huurprijs (per jaar):   €
 • Huuringangsdatum:  in overleg
 • Looptijd huurovereenkomst: 5+5 jaar waarna verlengingstermijnen voor onbepaalde tijd
 • Huurbetaling: Per maand vooruit
 • Waarborgsom: 3 maanden

 

Koop optie: Koop van het vastgoed is bespreekbaar