JLC Horeca B.V.Over ons

Over ons

JLC Horeca B.V. Bemiddeling in Horeca Vastgoed en Exploitaties is in 2006 opgericht door Jan Ligtenberg.

In eerste instantie als JLC Consultancy ( Jan Ligtenberg Consultancy) maar werd later aangepast door Consultancy weg te halen en Horeca toe te voegen, zo ontstond JLC Horeca B.V.

Na een gedegen horeca opleiding aan de ATS in Almelo en vervolgens via de EST in Enschede is Jan afgestudeerd als voortgezet restaurant kok waaraan hij later de opleiding gespecialiseerd restaurant kok en examinator keuken toevoegt. Na wat omzwervingen in diverse horecabedrijven is het tijd om op 23 jarige leeftijd samen met zijn vrouw een restaurant over te nemen en daar een succesvol restaurant en grand café van maken. Na een carrière van 15 jaar als horecaondernemer krijgt hij de kans de exploitatie van zijn restaurant en café te verkopen en het vastgoed te verhuren aan een brouwerij. In 2009 start hij als ondernemer (namens JLC Horeca) bij Tower Horeca in Arnhem als “oud” horecaondernemer en ervaringsdeskundige verantwoordelijk voor Oost – Nederland en Overijssel als zelfstandig bedrijfsadviseur in de horecamakelaardij waar hij tot 2021 zeer prettig mee samenwerkt. Vanaf 2021 gaat Jan met JLC Horeca zijn eigen weg binnen de horeca bemiddeling en heeft in de jaren een groot netwerk opgebouwd door de vele deals die hij heeft gesloten in de afgelopen jaren. Zijn netwerk bestaat grotendeels uit horecaondernemers, vastgoedbedrijven, brouwerijen, drankleveranciers, koffieboeren, accountants, collega makelaars etc. Door persoonlijke aandacht en een “no-nonsense” instelling groeit zijn netwerk nog steeds en weten steeds meer opdrachtgevers dat ze bij JLC Horeca moeten zijn om hun horecazaak in Overijssel (met de verzorgingsgebieden rond de grote steden als Apeldoorn, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo en Enschede) te verkopen, als het nu om een horeca exploitatie in een huurpand of verkoop inclusief vastgoed betreft.

Werkwijze JLC Horeca:

  • Niets is te groot of te klein voor ons, of het nu om een groot hotel met vastgoed of een huur restaurant, (eet)-café, lunchroom of cafetaria gaat.
  • Persoonlijk “no nonsense” contact met onze opdrachtgevers .
  • Nee zeggen als wij van mening zijn dat een opdrachtgever niet bij ons past.
  • Transparantie, eerlijkheid, vertrouwen, nuchterheid.
  • Afscheid durven nemen als een traject niet de beoogde doelstelling haalt.
  • Een informele benadering en afhandeling.
  • Onafhankelijkheid, wij zijn niet gelieerd aan andere organisaties en zullen te alle tijde de belangen van opdrachtgever behartigen.

Bent u voornemend om uw horecabedrijf te verkopen neem dan contact met ons op.

 

Ons Team

Indien u een vraag heeft of informatie wilt betreffende een object dan kunt u het teamlid dat als contactpersoon vermeld staat rechtstreeks contacten.

Jan is eigenaar van JLC Horeca B.V. en bedrijfs adviseur.

Sander is "oud" horeca ondernemer en daarna in de horecamakelaardij gestapt, hij werkt met Jan samen als horeca bedrijfsadviseur.

Vragen?

Stel ze hier

Bezoekadres

Vosland 30
7478 BJ Diepenheim

Contact

06 533 832 48
info@jlchoreca.nl