JLC Horeca B.V.Borculo (Geesteren) – Steakhouse La Pampa te koop inclusief vastgoed VERLAAGD IN PRIJS!

Borculo (Geesteren) –  Steakhouse La Pampa te koop inclusief vastgoed VERLAAGD IN PRIJS!

Steakhouse La Pampa, Oude Nettelhorsterweg 8, 7274 ET Geesteren (Gelderland)

Op steenworp afstand gelegen van het gezellige centrum van Borculo, horeca-object met restaurantfunctie, royaal buitenterras met speelweide, diverse parkeerplaatsen en royale ,gerenoveerde bovenwoning. Dit restaurant heeft naam gemaakt door de beste steaks te bereiden van de regio Berkelland, in een sfeervolle accommodatie met een heerlijk terras, en fraai uitzicht over de landerijen. De huidige eigenaren zien een nieuwe uitdaging tegemoet en derhalve zijn er volop kansen voor een nieuwe horeca-ondernemer! Voortzetting van de huidige exploitatie is mogelijk.
Gunstige locatie aan de rand van Borculo en Geesteren en nabij de rivier de Berkel. De bovenwoning van maar liefst 157 m² is in 2018 volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien, inclusief heerlijk dakterras.

Indeling Restaurant
Begane grond:
Entree, hal met garderobe, toiletgroepen, toegang tot de keukens, bar, open keuken met grillgelegenheid, restaurantgedeelte geschikt voor 80 zitplaatsen inclusief openslaande deuren naar het terras, met nogmaals 80 zitplaatsen.
2e bargedeelte met toegang naar gesloten keukenruimte inclusief diverse apparatuur en groepenkast, werkruimte met opstelling koelcellen en voorraadruimte. Het achterste gedeelte van het restaurant is nu ingericht voor de kleinste gasten en biedt ook toegang tot hal, 2e toiletgroep alsmede deur naar het terras.

1e verdieping (bovenwoning):
Middels buitentrap en trap vanuit het restaurant te bereiken overloop, moderne toiletruimte, technische ruimte met CV-installatie, luxe badkamer v.v. inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, bijkeuken met 2 toegangsdeuren naar plat dak en dakterras. De royale en lichte living is v.v. een houten vloer en open keuken v.v. luxe inbouwkeuken inclusief kastenwand met apparatuur en kook- spoeleiland alsmede schuifpui naar het dakterras.
Overloop biedt toegang tot de 4 slaapkamers, één v.v. inloopkast, één v.v. buitendeur naar dakterras, de masterbedroom is uitgevoerd met dakraam, kastenwand, wastafel en inloopdouche. Alle slaapkamers en overloop zijn v.v. laminaatvloer.

Kenmerken:
– Bouwjaar: 1963, renovatie 2018
– Inhoud: 1.174 m³, restaurant: 420 m², bedrijfswoning: 157 m²
– Perceeloppervlakte: 2640 m²
– Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Vaillant, 2006 en Intergas, 2018)
– Energielabel: in aanvraag
– Parkeerplaatsen: meerdere op eigen terrein
– Bestemming: horeca (met bedrijfswoning)

Bestemming:
Volgens het bestemmingsplan gemeente Berkelland:
Algemene bestemmingsomschrijving
De voor ‘Horeca’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
horecabedrijven met bijbehorende voorzieningen die zijn opgenomen in de ‘Tabel Horeca’ bij dit artikel;
– wonen in een bedrijfswoning;
– aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven;
– terras, tuinen en erven;
– speelvoorzieningen;
– groenvoorzieningen in de vorm van erfbeplanting, waaronder beplanting ten behoeve van landschappelijke inpassing;
– (onverharde) paden en wegen;
– bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals water en waterhuishoudkundige voorzieningen, nutsvoorzieningen, erfverhardingen en parkeervoorzieningen

Capaciteit:

Restaurant 90 zitplaatsen

Terras 90 zitplaatsen

Verplichtingen/contracten/lease: nee

Oppervlakte exploitatie: 420 m2

Oppervlakte perceel: 2640 m2

Vraagprijs : € 550.000, k.k.

Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.
Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages. De presentatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld doch JLC Horeca kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onjuistheden dan wel voor verwachtingen gebaseerd op deze tekst, welke als vrijblijvende informatie dient te worden beschouwd.

Capaciteit: restaurant 90 zitplaatsen, zeer ruime opstelling

Terras: 80 zitplaatsen, zeer ruime opstelling

Verplichtingen/contracten/lease: nee

Oppervlakte exploitatie: 420 m2

Oppervlakte perceel: 2540 m2

Vraagprijs : € 550.000, k.k.