JLC Horeca B.V.Deventer – Nieuwe Family vestiging, Londenstraat 1, 7418 EE VERHUURD!

Deventer – Nieuwe Family vestiging, Londenstraat 1, 7418 EE VERHUURD!

Ondernemer gezocht voor nieuwe Family vestiging in Deventer VERHUURD!

Op een prachtige locatie aan de Londenstraat 1 op het grootste bedrijventerrein van Deventer, te-midden van ca 300 bedrijven en aangrenzende woonwijken is dit fast service restaurant gevestigd. Voorheen heeft er 37 jaar lang een snackbar gezeten, deze is begin 2023 aangekocht door FHC formulebeheer die drie succesvolle  franchiseformules beheert Family, Foodmaster en Vital.

Voor deze locatie zoeken wij een ervaren ondernemer die deze vestiging op zelfstandige basis uit kan laten groeien tot dé Family van Oost Nederland en met de professionele ondersteuning van FHC mee kan liften op het succes van de Family formule.

Voor de juiste ondernemer zijn er ruime financieringsmogelijkheden beschikbaar.

Contactpersoon Jan Ligtenberg 06-53383248

Afbeeldingen zijn impressies gebaseerd op de oude inrichting, er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe inrichting.

Details

Details

WELKE DIENSTEN BIEDEN WE?

Samenwerken met FHC Formulebeheer betekent dat je de voordelen gebruikt van een succesformule en tegelijkertijd jezelf blijft als zelfstandig ondernemer. Wij bieden diensten zoals marketing, administratieve en operationele ondersteuningen. Als franchiseorganisatie vinden wij persoonlijke contact en samenwerken van groot belang. Dit is binnen onze formules FamilyFoodmaster en Vital4Skool succesvol gebleken en daarom bouwen we hierop voort. Door van elkaar te leren, successen te delen en betrokkenheid te creëren wordt enthousiasme opgewekt voor zowel de ondernemer als de medewerker. Samen kan je immers meer dan alleen! We bieden uitgebreide diensten om ondernemers te ondersteunen zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn.

OPERATIONELE ONDERSTEUNING

Een belangrijke taak van een franchiseorganisatie is om het ondernemen makkelijker te maken. Dit doet FHC Formulebeheer door te faciliteren in een eigen bedrijfscoach die advies op maat geeft. Er worden mystery visits en hygiëne keuringen afgenomen om te zorgen dat je als ondernemer voldoet aan de kwaliteitsnormen, maar ook om scherp te blijven. Daarnaast worden er workshops georganiseerd waarin belangrijke thema’s worden besproken. Zo krijg je bijvoorbeeld beter inzicht in hoe een terras in te delen, met welke nieuwe wetgeving je te maken krijgt en hoe je jouw hygiëne kunt opschroeven.

MARKETING

De kracht van een formules zit in de herkenbaarheid en het onderscheidend vermogen. Voor alle formules worden marketingcampagnes uitgerold die zorgen voor meer traffic naar de vestigingen. Hiervoor worden de foodtrends op de voet gevolgd. Er wordt samen met ondernemers veel geproefd en getest voordat een nieuw product in de campagne wordt opgenomen. Op de dtp-afdeling worden alle marketingmaterialen in huis ontworpen en waar mogelijk geproduceerd. Naast de landelijke campagne krijg je een lokaal marketingbudget die ingezet kan worden voor eigen acties. De actie is gemakkelijk te maken in het LSM LAB, de online marketing tool. Ben je online actief? In het LSM Lab kan je ook socialmedia-afbeeldingen maken.

ADMINISTRATIEVE ONDERSTEUNING

Bij FHC Formulebeheer kun je jouw administratie laten inboeken. Samen met jouw bedrijfscoach analyseer je de cijfers en stuur je op een goed bedrijfsresultaat. Het bijhouden van je administratie maken we zo gemakkelijk mogelijk met het online kasboek. Daarnaast werken we voor onze administratie met scan en herken software. Dit werkt tijdsbesparend. Gegevens uit facturen worden met deze software automatisch ingelezen en automatisch in het factuurverwerkingssysteem gezet.

 

SAMENWERKING MET GROOTHANDEL EN A-MERKEN

Als ondernemer profiteer je bij FHC Formulebeheer ook van de voordelen van ons netwerk. Wij hebben samenwerkingen met grote A-merken en de VHC-groothandels. Dit maakt dat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe producten en ontwikkelingen en gericht aan verkoopacties kunnen doen.

 

Contactpersoon Jan Ligtenberg 06-53383248