JLC Horeca B.V.DEVENTER – PURA VIDA in hartje centrum gelegen

DEVENTER – PURA VIDA in hartje centrum gelegen

ALGEMENE INFORMATIE

JLC Horeca biedt in de sfeervolle Hanzestad Deventer restaurant Pura Vida ter overname aan. Gelegen aan de Grote Overstraat. De Grote Overstraat staat bekend als een karakteristieke winkelstraat met gezellige winkels en restaurants. De straat die het horecaplein de Brink verbind met de hoofdwinkelstraat.

Pura Vida is gelegen in de gemeente Deventer. De Hanzestad Deventer telt circa 101.446 (2022) inwoners. Omringd door water, zijn kenmerkende karakteristieke straatbeeld en een bruisend horecaplein de Brink. Tevens worden er nationale en internationale evenementen georganiseerd.

Voorbeelden hiervan zijn:

Deventer op Stelten

Deventer Boekenmarkt Dickens Festijn.

PURA VIDA

Als je een liefhebber bent van Caribisch eten, dan zit je bij restaurant Pura Vida aan het goede adres.

Pura Vida staat voor puur leven, wat gelijk staat aan mooie herinneringen maken met je vrienden en familie. Ontspannen, genieten en ontsnappen aan de drukte van alledag. Dat is wat allemaal samenkomt bij Restaurant Pura Vida.

Het is dan ook een heerlijke uitvalbasis voor het winkelende publiek. Met een aantrekkelijk binnenstad met haar vele historische gevels en het gevarieerde winkelaanbod is het voor de vele bezoekers, een perfecte plek om een dagje te shoppen.

Restaurant Pura Vida staat in Deventer en omstreken bekend om zijn gastvrijheid. Deze gastvrijheid en beleving zie je terug in de indeling. Bij binnenkomst valt gelijk de centraal gelegen bar en open keuken op. Qua laagdrempeligheid voelt het alsof je via de keuken achterom mag binnenkomen.

Vanuit de entree bereik je via een tussendeur het gezellig ingerichte restaurant met een centraal gesitueerde bar. Gezien het restaurant uit twee panden bestaat, heb je op deze manier goed overzicht. Daarnaast is een compacte open keuken aanwezig met extra spoelkeuken. De keuken beschikt over professionele apparatuur en is onlangs nog voorzien van nieuwe koelwerkbanken.

Achterin de keuken is een kleine ruimte aanwezig naar een aparte spoelkeuken.

Voorraad van zowel de keuken als de bar is opgeslagen in de kelder en is te betreden middels een vaste trap vanuit de keuken. De opslag is onder de verkoopruimte gelegen en bestrijkt hetzelfde oppervlak.

Het restaurant heeft een oppervlakte van ongeveer 127 m2 en biedt plaats aan 46 personen. De zitplaatsen zijn sfeervol en knus opgesteld. Wat maakt dat het bij kleinere gezelschappen ook sfeervol dineren is.

Achterin het restaurant is de toiletruimte gesitueerd en voorzien van keurig afgewerkte dames- en herentoilet.

Het restaurant beschikt over een klein terras op eigen grond en geschikt voor zo’n 20 personen. Eventueel zou er doormiddel van een twee lange loungebanken meer zitruimte gecreëerd kunnen worden.

LOCATIE

Het restaurant bevind zich aan de Grote Overstraat. Verbonden met zowel het plein de Brink en Hoofdwinkelstraat. Het plein kenmerkt zich door de vele horecagelegenheden en de Waag. Daarnaast in de buurt van de IJssel, het station en diverse parkeergelegenheden. De locatie is makkelijk te bereiken.

Station Deventer (750 meter, 10min. lopen) Parkeergarage (400 meter, 5 min. lopen)

Busstation Zandpoort (108 meter. 2 min. lopen)

De locatie van de horecazaak bevindt zich in het centrum van Deventer.

Op zoek naar/gezocht naar

Een overnemende partij die de exploitatie (goodwill & inventaris) en huurrechten overneemt.

Verduidelijking overname (pacht/huur/koop)

De exploitatie wordt te koop aangeboden, het pand wordt gehuurd.

Verplichtingen

Het bedrijf heeft geen afname verplichting bij een brouwerij. Verder zijn er geen leveranciers- en afnameverplichtingen.

Personeel

Er is personele overname

De vraagprijs van de bedrijfsexploitatie bedraagt:

€70.000,-

De huurprijs bedraagt:

€24.408,- per jaar, geen BTW, 5+5 jaar, huurperiode aanvang 1-1-2015 (telkens verlengd met 5 jaar)

In overleg te aanvaarden

Voor meer info: Sander Schutte, 06-23901847 of s.schutte@jlchoreca.nl JLC Horeca.