JLC Horeca B.V.Bospark Dennenrhode | Doornspijk | Inclusief inventaris te huur

Bospark Dennenrhode | Doornspijk | Inclusief inventaris te huur

Omschrijving

Op Bospark Dennenrhode bieden wij deze instapklare horecaruimte inclusief inventaris te huur aan. Het restaurant is gelegen op een zeer goed onderhouden vakantiepark met meer dan 200 vakantiewoningen. Een 80 van deze woningen zijn bestemd voor verhuur aan vakantiegangers. De overige woningen zijn voor particulier gebruik.

Het houten karakter van de het pand gaat geheel op in de bosrijke omgeving en mogelijkheden om het gehele jaar te exploiteren. De locatie is uitermate geschikt voor diverse concepten. Niet alleen bezoekers van het park komen hier graag. Ook passanten en gasten uit de regio weten deze sfeervolle locatie te vinden.

Zowel binnen als buiten biedt het plaats aan 50 personen. Bij de winterdag is het heerlijk vertoeven bij de houtgestookte haard en in het zomerseizoen op het zonnige terras.

Bospark Dennenrhode is een vakantiepark gelegen in de prachtige natuur van de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden in Nederland. Het park zelf wordt omgeven door dichte bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige landschappen, waardoor het een ideale bestemming is voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

De Veluwe staat bekend om zijn diverse flora en fauna, waaronder edelherten, wilde zwijnen, en diverse vogelsoorten. Het gebied biedt volop mogelijkheden voor outdooractiviteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden en zelfs wild spotten. Er zijn tal van wandel- en fietspaden die je door de prachtige omgeving leiden, langs bossen, heidevelden en schilderachtige dorpjes.

In de nabije omgeving van Bospark Dennenrhode vind je ook verschillende bezienswaardigheden en attracties, zoals het Kröller-Müller Museum met zijn indrukwekkende collectie moderne kunst en beeldentuin, het Nationaal Park De Hoge Veluwe met zijn uitgestrekte landschappen en het sfeervolle stadje Ede.

Of je nu op zoek bent naar een actieve vakantie in de natuur of gewoon wilt ontspannen en genieten van de rustige omgeving, Bospark Dennenrhode en de Veluwe hebben voor elk wat wils.

Op zoek naar/gezocht naar

Een (horeca) ondernemer of ondernemerskoppel die de horecaruimte inclusief inventaris willen huren.

Voor een enthousiaste ondernemer zijn er meerdere overname vormen bespreekbaar zoals huur, koop of huurkoop. Daarnaast is de huurperiode ook bespreekbaar.

Indeling

Het totale oppervlak bedraagt zo´n 115 m², bestaande uit een verkoopruimte (97 m²), keuken en opslag voorzien van inloop koelcel+vriescel. Daarnaast is er een ruim terras aanwezig.

Verplichtingen

Het bedrijf heeft geen geen leveranciers- en afnameverplichtingen.

Verduidelijking overname (pacht/huur/koop)

Het pand en de inventaris worden te huur aangeboden.

De huurprijs bedraagt:

€ 1750,- per maand excl. BTW (bedrijfsruimte + inventaris)

Per direct beschikbaar.

 

Voor meer info: Sander Schutte, 06-23901847 of s.schutte@jlchoreca.nl JLC Horeca.

BOSPARK DENNENRHODE | DOORNSPIJK | INCLUSIEF INVENTARIS TE HUUR