JLC Horeca B.V.Enschede – Verso Cucina Italiana, dit kwaliteitsrestaurant staat al jaren in de Michelingids en behoort tot de top-5 van Enschede.

Enschede – Verso Cucina Italiana, dit kwaliteitsrestaurant staat al jaren in de Michelingids en behoort tot de top-5 van Enschede.

Verso Enschede

Wie interesse heeft in één van de betere restaurants van Enschede, moet zeker naar de Deurningerstraat komen. Net ten noorden vande Grote Markt op steenworp afstand van het treinstation staat dit specialiteitenrestaurant met unieke binnentuin. De buurt gaat de komende jaren in transitie en wordt de nieuwe stadsvillawijk van Enschede.

Uniek aan deze zaak is de tuin. In één stap waan je je in Italië en vergeet je de hectiek van de binnenstad, zeker op een zomerse dag.

De romantische tuin is ommuurd en druivenranken zorgen voor een unieke beleving. Hier hoor je alleen nog het ruisen van de bladeren. De tuin is vanaf het vroege voorjaar tot ver in het najaar in gebruik. De binnentuin heeft een oppervlakte van circa 64 m2.

Wie dit specialiteitenrestaurant in de Deurningerstraat bezoekt, parkeert voor de deur. Een ongekende weelde in vergelijking met veel andere binnensteden. Eenmaal binnen waan je je in een trendy en stijlvol restaurant, waar de Italiaanse popzanger Tiziano Ferro voor een unieke en romantische sfeer zorgt. Dit kwaliteitsrestaurant staat al jaren in de Michelingids en behoort tot de top-5 van Enschede. De gasten die hier komen, komen om een avond culinair te genieten. Of om zaken te doen.

Dit adres is ook een plek waar zakenlieden elkaar ontmoeten. Dat kan meer dan prima met de uitgebreide en aantrekkelijke diner- en wijnkaart. Denk bijvoorbeeld aan de Spaghetti Parmigiano, die uit een Parmezaanse kaas wordt geflambeerd en geserveerd aan tafel, of kies een van de vele vis-, vlees- of vegetarische gerechten. Op de wijnkaart zien we toppers uit alle streken van Italië, zoals Barolo-wijnen uit Piëmont, Brunello die Montalcino uit Toscane en Amarone uit Veneto. Het is duidelijk, hier voert kwaliteit de boventoon.

Het restaurant straalt warmte en kwaliteit uit. Het interieur kenmerkt zich door opvallende goudtinten en er hangt kleurrijke kunst aan de muur. Opvallend zijn de prachtige afbeeldingen van de Italiaanse alleskunner Leonardo da Vinci, die het plafond sieren. Voor in de zaak staat de bar met een lange tafel en aan de linkerzijde is de keuken. Dit restaurant doet naast fine dining ook aan catering en private dining. Van luxe hapjes op recepties tot koninklijke Italiaanse diners voor bruiloften of zakelijke evenementen.

Ligging:

Gelegen in het centrum van Enschede

Capaciteit:

In het restaurant is zitplaats voor 50 gasten en buiten in de binnentuin is ruimte voor 36 zitplaatsen.

Metrage:

Bedrijfsruimte: ca. 155m2.

Belendingen:

Horeca, winkels en woningen/appartementen.

Bestemming:

Binnen het vigerend bestemmingsplan “Lasonder – Zeggelt 2018” is de huidige exploitatie toegestaan. De enkelbestemming betreft ‘Gemengd 2’ met de functieaanduiding ‘Horeca’.

Bruikleen:

De koffiemachine is in bruikleen.

Brouwerijverplichtingen:

De biertechnische installatie is in bruikleen.

Personeel:

Er is personeel in dienst dat conform de wet (Artikel 7:662 BW e.v.) dient te worden overgenomen.

Brandveiligheidseisen:

Voldoet aan de brandveiligheidseisen.

Inrichtingseisen:

Voldoet aan de inrichtingseisen.

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:

€125.000,-

Huur bedrijfspand:

€36.000,- per jaar (geen BTW)

Huurtermijn:

De huur wordt niet met btw belast. De huurovereenkomst is ingegaan op 14 mei 2018 en heeft een looptijd van 5+5 jaren en wordt na deze periode voortgezet voor aansluitende perioden van 5 jaar. De huurovereenkomst wordt middels een indeplaatstelling overgenomen.

Voor meer info: Sander Schutte, 06-23901847 of s.schutte@jlchoreca.nl JLC Horeca

(Dit mooie en veelzijdige bedrijf wordt u aangeboden in collegiale samenwerking met AW Horeca Makelaars)

 

Vraagprijs bedrijfsexploitatie:

€125.000,-

Huur bedrijfspand:

€36.000,- per jaar (geen BTW)

Huurtermijn:

De huur wordt niet met btw belast. De huurovereenkomst is ingegaan op 14 mei 2018 en heeft een looptijd van 5+5 jaren en wordt na deze periode voortgezet voor aansluitende perioden van 5 jaar. De huurovereenkomst wordt middels een indeplaatstelling overgenomen.