JLC Horeca B.V.Epe – Casco | Bedrijfsruimte+appartement | Centrumlocatie

Epe – Casco | Bedrijfsruimte+appartement | Centrumlocatie

HOOFDSTRAAT 108 EPE

Aan de doorgaande weg in het centrum van Epe bieden wij deze royale horecagelegenheid aan. Daarnaast beschikt deze horecazaak over een ruim appartement. Volgens het bestemmingsplan is een horecacategorie 1&2 toegestaan. Daarmee uitermate geschikt voor grand café, pannenkoekenrestaurant, all you can eat of een combinatie van concepten.

Het pand heeft een vloeroppervlakte van ± 1.045 m². De algehele staat van de bedrijfsruimte is redelijk tot goed en het bovengelegen appartement verkeerd in goede staat van onderhoud.

Het geheel is schitterend gelegen op een uitstekende zichtlocatie. Direct grenzend aan deze horecagelegenheid ligt een openbaar parkeerterrein met voldoende parkeermogelijkheden.

Het appartement is doormiddel van een externe lift en groot dakterras te bereiken. De indeling van het appartement bestaat uit een grote woonkamer, keuken, toilet, badkamer en drie ruime slaapkamers.

De voorkeur gaat uit naar verkoop van de bedrijfsruimte inclusief bovengelegen appartement. Andere mogelijke opties zijn verkoop van enkel de bedrijfsruimte of eventuele verhuur van het geheel.

Het dorp Epe kenmerkt zich door aan de westzijde te beschikken over fraaie uitgestrekte Veluwse bossen en heide gebieden en aan de oostzijde agrarisch gebied met de prachtige uiterwaarden van rivier de IJssel. Epe beschikt naar verhouding over een groot aantal recreatiemogelijkheden.

Daarnaast is er een uitgebreid fiets- en wandelnetwerk door de uitgestrekte natuur. Het centrum van het gezellige dorp Epe kenmerkt zich door een groot en divers winkelaanbod en een zeer actieve ondernemersvereniging die vele leuke activiteiten organiseert. Epe wordt jaarlijks door vele honderdduizenden mensen bezocht.

Capaciteit
Er is zitgelegenheid voor zo´n 400 personen. Daarnaast is er een klein terras aanwezig, geschikt voor 20 zitplaatsen.  De totale oppervlakte bedraagt  zo´n 1045 m².

Locatie
Gelegen in het centrum van Epe.

Op zoek naar/ gezocht naar
Een overnemende partij die de onroerende zaken overneemt.

Verduidelijking overname (pacht/huur/koop)

De onroerende zaken bestaan uit een bedrijfsruimte begane grond+ 1e verdieping, inclusief bovengelegen appartement.

Verplichtingen
Geen verplichtingen

Personeel
N.v.t.

Financiële informatie

verkoop onroerende zaken, De verkoop van ‘Hoofdstraat 108’ de onroerende zaken. De onroerende zaken omvat een bedrijfsruimte  op de begane grond en een bovengelegen appartement. Kadastraal bekend: Gemeente Epe en Oene, sectie U, nummer 8168

vraagprijs : € 1.700.000,- k.k.

In overleg te aanvaarden.

Voor meer info:  Sander Schutte, 06-23901847 of s.schutte@jlchoreca.nl JLC Horeca.

Nieuw!

Nieuw!

FINANCIËLE INFORMATIE

verkoop onroerende zaken, De verkoop van ‘Hoofdstraat 108’ de onroerende zaken. De onroerende zaken omvat een bedrijfsruimte  op de begane grond en een bovengelegen appartement. Kadastraal bekend: Gemeente Epe en Oene, sectie U, nummer 8168

ONROERENDE ZAKEN :           €1.700.000,-