JLC Horeca B.V.Hengelo – Grand Caffé Markanti gesitueerd op A Locatie in centrum Hengelo

Hengelo – Grand Caffé Markanti gesitueerd op A Locatie in centrum Hengelo

Markanti Gran Caffé

Lunchen, dineren en borrelen met een Italian touch, aan de lange bar aan de voorzijde van het Gran Gaffè, de open keuken achterin de zaak en de vele gezellige zitjes op de begane grond en de verdieping, er is altijd een sfeervolle plek voor iedereen. Zeven dagen in de week kun je hier terecht voor een overheerlijke pizza, vers gemaakte pasta of vlees en vis vers van de grill.

Bekijk de sfeerimpressie op de website van Grand Caffé Markanti: www.grancaffe-markanti.nl

Overige informatie bedrijf

Markanti  Gran Caffé is gelegen op een A locatie aan de Brinkstraat in het kernwinkelgebied van Hengelo. In de directe nabijheid zijn zowel winkels als horecabedrijven gevestigd. De Brinkstraat is strategisch goed gelegen ten opzichte van het horecaplein en het totaal vernieuwde marktplein.

Op zoek naar/gezocht naar

Een overnemende partij die de exploitatie (goodwill & inventaris) en huurrechten overneemt.

Verduidelijking overname (pacht/huur/koop)

De exploitatie wordt te koop aangeboden, het pand wordt gehuurd.

Personeel

Er is personele overname

Disclaimer & contactinformatie

Alle door JLC Horeca en/of door eigenaar verstrekte schriftelijke informatie is strikt vertrouwelijk en dient op eerste verzoek te worden geretourneerd. Er heeft door JLC Horeca geen controle plaatsgevonden op juistheid van de gegevens. Aan de in deze aanbieding vermelde maten kunnen geen rechten worden ontleend. Niets uit deze aanbieding mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd en/of gekopieerd dan na schriftelijke toestemming van JLC Horeca. De informatie wordt vertrekt onder het voorbehoud van gunning en goedkeuring door de verkoper. Wij willen u vriendelijk verzoeken geen contact op te nemen met de eigenaar/ondernemers, het personeel, de accountant, leveranciers, brouwerijen en/of derden die in relatie staan tot de eigenaar/ondernemers. U kunt direct contact opnemen met JLC Horeca om een bezichtiging in te plannen of nadere informatie aan te vragen. Alle mondelinge en schriftelijke communicatie dient uitsluitend te verlopen via:

Dhr. J. Ligtenberg

Telefoon: 06-53383248

E-mail: info@jlchoreca.nl

Mocht u interesse hebben en de zaak willen bezichtigen of meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met dhr. Jan Ligtenberg 06-53383248