JLC Horeca B.V.Twello – Restaurant gesitueerd in prachtig monumentaal pand midden in het historische centrum en zeer gunstig gelegen ten opzichte van de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

Twello – Restaurant gesitueerd in prachtig monumentaal pand midden in het historische centrum en zeer gunstig gelegen ten opzichte van de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen.

JLC Horeca heeft de opdracht gekregen van de eigenaren om na 15 jaar ondernemen op deze fantastische plek een koper te vinden voor de exploitatie van hun goedlopende restaurant.

Het restaurant is gelegen in Twello, midden in het historische centrum van de plaats met 14.000 inwoners en zeer gunstig gelegen ten opzichte van de stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen.
Het goed onderhouden restaurant is gevestigd in een statige rijksmonument dat stamt uit 1716 en heeft een zeer rijke historie.

Het pand is van binnen in 2017 volledig nieuw opgebouwd en beschikt over alle moderne faciliteiten en verkeerd in uitstekende staat, zowel het pand als de inventaris. Het betreft een “turn key” restaurant met een uitstekende omzet en resultaat.

Er zijn veel verschillende verkoopruimtes aanwezig, zoals een serre en “huiskamer” met ruimte voor 70 gasten en een private dining/vergaderruimte, waar gezelschappen tot 26 personen geplaatst kunnen worden.
Op een tussenetage is een private dining ruimte voor ongeveer 10 personen gecreëerd. Op de 1e etage is een zaalruimte met serre voor 40 personen, deze ruimte beschikt over een eigen bar met apparatuur en een eigen keuken incl. werkbanken, convectieoven en vaatwasmachine.

De hoofdkeuken is op de begane grond gelegen en zeer goed afgewerkt. Alle benodigde apparatuur en materialen zijn aanwezig, aansluitend bevindt zich hier ook de ruime spoelkeuken.

Ook beschikt het bedrijf over een ruim terras met 90 zitplaatsen. Onderaan de toren van de kerk zijn er zonnige plekken, maar is er ook heerlijke schaduw door de bomen en de grote parasols. Het terras is op eigen grond gelegen, waardoor er geen gemeentelijke precario kosten zijn verschuldigd. Achter het restaurant bevindt zich een ruime parkeerplaats (op eigen grond) waar gratis geparkeerd kan worden.

Het restaurant richt zich naast de 25.000 mensen in het directe verzorgingsgebied op meer dan 350.000 mensen die binnen een straal van 20 km woonachtig zijn van het bedrijf.
Door de uitstekende ligging ten opzichte van de A1, ruime eigen parkeergelegenheid en het gratis parkeren in de gehele omgeving, weten gasten vanuit een groot gebied het bedrijf goed te bereiken.

Kortom een bedrijf wat het bezichtigen waard is en waar direct gestart kan worden met het verwezenlijken van een succesvolle toekomst in de horeca.

U wordt verzocht op geen enkele manier contact te leggen in het bedrijf met de eigenaren of medewerkers inzake de verkoop van het bedrijf, daarvoor kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersoon.

Contactpersoon Jan Ligtenberg 06-53383248 of info@jlchoreca.nl

verkoopinformatie:

Omzetindicatie: € 750.000,-
Type horeca: Restaurant met terras
Welstandsklasse: A
Ligging: Centrum
Conditie binnen: Uitstekend
Conditie buiten: Uitstekend
Aantal ruimtes: 8
Aantal verdiepingen: 2
Horecaoppervlakte: 300m2
Aantal zitplaatsen: 80
Aantal zitplaatsen boven: 40
Terrasoppervlakte:120 m2
Aantal zitplaatsen terras: 90
Parkeren: Gratis op eigen terrein
Aantal toiletgroepen: 2
Personele verplichtingen: ja
Bijzonderheden: Turn key restaurant gevestigd in monumentaal pand.

Huur: € 56.187,48 per jaar

Vraagprijs exploitatie €220.000,-

Contactpersoon JLC Horeca
Jan Ligtenberg 06-53383248 info@jlchoreca.nl